Je kan het zo gek niet bedenken of het kan met een cupcake

Cupcakes van alleen basisingrediënten


Cupcakes op verzoek maakt cupcakes vanaf de basis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er kunnen allerlei smaken worden toegevoegd aan het deeg ook vers fruit en zelfs groente.
De versiering kan gemaakt worden van botercrème die ook in veel smaken en met verse ingrediënten te maken is, er kan zelfs bijvoorbeeld drank in verwerkt worden om ze net nog even specialer te maken.
De garnering kan van alles zijn; suikerstrooisel, marsepeinen plaatjes, munt blaadjes, vers fruit, parapluutjes, noem het maar op.

Met mijn voedselprinter is het ook mogelijk logo's op de cupcakes te zetten.

Houd je niet zo van botercrème dan kan er ook versiering van marsepein of fondant op van diverse leuke plaatjes.Voor voorbeelden kan je kijken op de facebooksite of de website. Een eigen creatie verzinnen kan natuurlijk ook. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te maken.

Op een taart kan een handgemaakt logo of plaatje van marsepein

Ook handgemaakte figuurtjes zijn mogelijk op de cupcakes en taarten

Of natuurlijk een mooie grote topper!

Over mij persoonlijk


Mijn naam is Lonneke, ik ben 36 jaar, getrouwd met een pianoleraar en moeder van drie hele lieve jongens!


Eind 2014 ging ik met drie vriendinnen naar een workshop cupcakes versieren en ik ontdekte dat ik dat heel leuk vind en er stiekem ook erg goed in ben.

Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en ben erg trots op mijn creaties.


Begin 2015 werd er bij ons in de wijk een 'open huizen route' georganiseerd waarbij ik en een vriendin de cupcakes live versierde en verkochten.

Toen kreeg ik zoveel leuke reacties dat ik mijn eigen bedrijf er in op heb gezet.


Ik volgde nog wat cursussen om ook taarten te gaan maken en heb ondertussen al heel wat opdrachten gedaan.

Ook heb ik vaak op markten gestaan met mijn verse cupcakes, wie weet heb je mij wel eens zien staan.


In 2019 kocht ik ook een voedselprinter, waar ik logo's en plaatjes mee kan printen voor op de cupcakes en taarten. Een losse print (A4) voor je eigen baksels kun je bij mij ook bestellen.


In 2020, opende ik de webshop om ook de benodigdheden voor taarten en cupcakes te verkopen en ga ik zelf ook workshops geven. 

Dan kunnen jullie ook aan de slag en meemaken hoe leuk het is!


Zoals je hiernaast kunt zien zijn mijn kinderen er ook al aardig bedreven in en mijn middelste, van inmiddels 13 jaar, helpt mij soms ook met wat simpele klusjes.

Ik heb dus al een opvolger ;)